Olyan igazgatót kapott a NASA, aki szerint a klímaváltozáshoz nincs köze az emberiségnek

2018. április 23.
3.5971
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
A klímaváltozás hátteréről számtalan teória létezik, ezáltal a leginkább elfogadott az, hogy csak mi, az emberek vagyunk a felelősek az egész történetért, de egyre többen állítják, hogy semmi közünk hozzá, ez egy természetes folyamat része.

Utóbbi elméletet vallja Jim Bridenstine is, akit az amerikai szenátus a minap egyetlen szavazattöbbséggel megválasztott a NASA élére, ami nemcsak különös nézetei miatt érdekes, hanem azért is, mert Jim nem egy tudományos szakember, akit maga Donald Trump jelölt erre a posztra, miközben a történelemben politikus még soha nem töltötte be ezt a tisztséget.

Bridenstine ugyanis éveken át az amerikai hadseregben dolgozott, de volt repülési múzeumigazgató is, majd 2012-ben lett kongresszusi képviselő, és leginkább azért hallottunk róla sokat az amerikai sajtóból, mert szerinte a klímaváltozás hátterében nem az ember áll, amivel kapcsolatban többször idézte a NASA kutatóinak ritkán hangoztatott tanulmányait.
3 hozzászólás

CharlieFirpo

6 éve, 6 hónapja és 3 napja

Hát ezek hülyék, de komolyan.

válasz erre

technomancer

6 éve, 6 hónapja és 3 napja

Na az komoly. meglepett smiley Trump nyomja be az embereit mindenhová. wtf smiley

válasz erre

rDAVE

6 éve, 6 hónapja és 3 napja

Az ilyen embereknek azt kellene belátni, hogy qrvára mindegy mi okozza, akkor sem lehet szmogot lélegezni és felelőtlenül szennyezni a környezetet.

válasz erre