Olyan élethűre sikerült a robotbaba, hogy teljesen kikészítette a 14 éves lányt

2019. április 08.
3.1991
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Olivia egy 14 éves amerikai tinédzser, aki úgy határozott, hogy felvehető tantárgyai közül a mérnöki tudományok helyett inkább a gyermekgondozást választja, mert csak nem lehet olyan nehéz nevelgetni egy kisbabát - pláne egy lánynak.

Mint a Mirror magazin beszámolójából megtudtuk: óriásit tévedett, hiszen a fakultáció részeként nemcsak elméletben, hanem a gyakorlatban is megtapasztalták a diákok a babagondozást, ezáltal Olivia egy William nevű kis robotbabát vihetett haza, aki a valódi kisbabákhoz hasonlóan gyakran felsírt, és ilyenkor gondozásra szorult, etetni kellett, büfiztetni, tisztába tenni, vagy csak szimplán kézben tartani.

Olyan élethűre sikerült a robotbaba, hogy teljesen kikészítette a 14 éves lányt - 2. kép

Bár Olivia úgy gondolta, hogy mindez gyerekjáték lett, a lapnak azonban a kislány édesanyja, Lawren számolt be arról, hogy 14 éves lánya az első napokban csődöt mondott, ezáltal sírva kért segítséget anyukájától, amikor hajnalban képtelen volt aludni a baba sírásától.

Az anyuka végül nem segített rajta - ennek az oka részben az volt, hogy ő is éppen kisbabát nevel -, így Olivia végül arra jutott, hogy köszöni szépen, de nem szeretne kisbabázni, inkább megpróbálkozik a mérnöki tudományokkal.
4 hozzászólás

Gólem

11 hónapja, 2 hete és 3 napja

az igen egy ideig nem fog szülni.

válasz erre

Mordorer

11 hónapja, 2 hete és 3 napja

Biztos nem bírnám én se.

válasz erre

Kileah

11 hónapja, 2 hete és 3 napja

vannak ilyenek már.

válasz erre

Levi87

11 hónapja, 2 hete és 3 napja

Egy gyerek már csak ilyen legalább egy ideig biztosan fog védekezni a kiscsaj.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink