Olyan cégeket támogat pénzzel a Google, amik megtagadják a klímaváltozás elleni harcot

2019. október 13.
7.5161
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Megdöbbentő információkat közölt frissen a The Guardian magazin, ugyanis az értesüléseik szerint a Google komoly pénzösszegeket adakozik olyan szervezeteknek és súlyos valutákkal támogat eseményeket, amik a globális felmelegedés elleni küzdelmet tagadják.

Konkrétan arról van szó, hogy több mint egy tucat szervezet lett anyagilag megtámogatva a Google által, akik egytől egyig megkérdőjelezik a globális felmelegedés elleni küzdelem kérdését, és nem értenek egyet a klímaváltozás miatt hozott törvényekkel.

A Google szóvivője is megszólalt a téma kapcsán, miszerint ők a vállalatokat a technológiai szegmensükért támogatják, de ez nem azt jelenti, hogy ha emiatt támogatják őket, akkor a vállalat komplett filozófiájával egyetértenek - gondol itt a globális felmelegedés elleni harc tagadására. Kiemelte továbbá, hogy 2007 óta szénsemleges a Google, hovatovább már második éve érik el a 100%-os megújuló energiahasználatot a globális működésük tekintetében.
adakozik olyan szervezeteknek és súlyos valutákkal támogat eseményeket, amik a globális felmelegedés elleni küzdelmet tagadják.'>
5 hozzászólás

TEchie

4 éve, 10 hónapja és 23 napja

Ha szakmailag jók, ki a tökömet érdekel de tényleg? Ha bizonyíthatóan másra használják fel a zsét, akkor viszont az gáz.

válasz erre

Direktor

4 éve, 10 hónapja és 23 napja

Előfordul. Nyilván nincs mögötte semmilyen mögöttes értékítélet, ebbe kár is belemenni.

válasz erre

inkognito

4 éve, 10 hónapja és 23 napja

Felesleges ilyen mélységeik belemenni ebbe. A politikusok még mindig rosszabbak.

válasz erre

rDAVE

4 éve, 10 hónapja és 23 napja

Google-ből állandóan vallást csinálnak a túltolt vállalati filozófia miatt, de közben rendszeresen kiderül, hogy csak egy cég a sok közül. A támogatott cégek lehet nem értenek egyet a klímaváltozás miatt hozott törvényekkel, de attól még ugyanúgy be kell tartaniuk.

válasz erre

betyár

4 éve, 10 hónapja és 23 napja

Biztos vannak ilyen cégek de nem hiszem h egy Google szándékosan pénzelné őket.

válasz erre