Olcsósított hajlítható mobilt dob piacra a Huawei ősszel

2020. május 14.
9.8151
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Pont a minap merült fel a pletyka, miszerint a Samsung állítólag egy olcsósított Galaxy Fold Lite-on dolgozik, hozzájuk pedig úgy fest, hogy csatlakozik a Huawei is, hiszen arról szól a fáma, hogy a kínaiak is piacra dobnak egy ilyet a saját megoldásukból.

Ross Young, a Display Supply Chain Consultants vezérigazgatója adta hírül, hogy egy olcsósított hajlítható mobilt is piacra dob a Huawei, ráadásul mindezt az új Mate 40 szériával egyetemben, még idén ősszel - már persze, ha minden a tervek szerint alakul.

Young elmondása alapján a gyártó első két készülékét fogja alapul venni a friss variáns, magyarán a Mate X-re és a Mate Xs-re fog nagyban hajazni. Állítólag a Huawei már be is rendelt 500 ezer példányt, valamint "agresszív árazásról" szónokol a forrás, jelentsen ez bármit is. Elviekben szeptemberben vagy októberben esedékes a hivatalos bejelentés, ergo nem mostanában fogunk hallani róla.

Nézd nagyban ezt a videót!



Galaxy Fold Lite-on dolgozik, hozzájuk pedig úgy fest, hogy csatlakozik a Huawei is, hiszen arról szól a fáma, hogy a kínaiak is piacra dobnak egy ilyet a saját megoldásukból.'>
3 hozzászólás

Direktor

4 éve, 3 hónapja és 7 napja

1 millió helyett 900 ezer? röhögő smiley

válasz erre

Kisfaludy82

4 éve, 3 hónapja és 7 napja

Na arra az árra kíváncsi leszek...

válasz erre

TEchie

4 éve, 3 hónapja és 7 napja

Na most ez lesz az új trend. Samsung is ezt dobta be. mosolygó smiley

válasz erre