Olcsósított Galaxy S8 érkezett Lite néven

2018. május 21.
4.3531
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A Samsung is beszáll a Huawei által már képviselt olcsósított zászlóshajó szekcióba, ám a koreai gyártó nem az idei csúcsmobilból, hanem a tavalyi, ám nagyon népszerű Galaxy S8-ból igyekszik egy olcsóbb brandet felépíteni.

Az új széria a Lite jelzőt viseli, a Samsung pedig elsősorban a kínai piacra szánja a külsőre bár szinte egy az egyben Galaxy S8, hardver tekintetében azonban igencsak visszafogott készüléket - nyilván annak érdekében, hogy az árcédula is barátságosabb legyen.

Ez utóbbi miatt egy középkategóriás vas került az 5,8 colos FHD+ felbontással rendelkező Infinity Display alá. Konkretizálva, a teljesítményt a Snapdragon 660-os SoC és 4GB RAM abszolválja, míg az üzemidőért egy 3000mAH-s akkumulátor felel.

Kamerából a 16MP hátra, míg a 8MP előre került, szerencsére pedig megmaradt a nagy testvér által már képviselt 4G, Samsung Pay, Wireless töltés és az arcfelismerés is.

Az ázsiai régióban S8 Lite helyett Galaxy S Luxury néven fog futni a mobil, ami a fentiek fényében inkább a kiváló ár érték arányt jelenti, mintsem a luxus kategóriát. Az ára 625 dollár, a színváltozatok pedig Burgundy Red és Midnight Black.
3 hozzászólás

lnkrk01

2 éve, 6 hónapja és 15 napja

625 dollár az mai árfolyamon olyan 161-163 ezer forint, tehát drágább mint egy S8. A hardver meg nagyon gyenge az S8-hoz képest.

válasz erre

inkognito

2 éve, 6 hónapja és 15 napja

Annyira nem is olcsó.

válasz erre

Porthos

2 éve, 6 hónapja és 15 napja

Nevetségesen drága ilyen silány hardverrel.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink