Olcsóbb lett a tárhely a Google-nél

2018. május 15.
4.2781
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A Google olcsósítási kampányba kezdett, legalábbis ami a Google Drive-ot, pontosabban a Google One-t illeti, ugyanis ugyanazért a pénzért, jóval több helyet kapunk, de természetesen megmarad az ingyenes az opció is.

A Google One a cég új szolgáltatása, aminek keretében az alábbit kapjuk: "Bővített tárhely, kapcsolatfelvételi lehetőség Google-szakértőkkel és sok más - mindez egyetlen előfizetésben.". Ez áll a promóció szövegében, de ez árban mit is jelent nekünk?

Összesen 3db csomag lesz választható, amelyek sorrendben 100GB, 200GB és 2TB, az árak pedig 1,99, 2,99 és 9,99 dollár havonta, és aki már a Google Drive-on rendelkezik 1TB-os előfizetés ingyenesen kibővítik azt 2TB-osra.

Egyelőre idehaza nem érhető el a szolgáltatás, így marad a Drive, ahol az árak és a lehetőségek a régiek, így ha valakinek nem létfontosságú, akkor azt javasoljuk, hogy maradjon az ingyenes 15GB-nál, vagy fizessen elő az 1TB-osra hiszen azt úgyis frissítik majd.
3 hozzászólás

viper73

6 éve, 5 hónapja és 13 napja

Beleugrottam magam is 100GB-ba. 3-5 ingyenfelhőbe voltam szanaszét ami még nem is gond, de már a folyamatos kiabálásuk (PREMIUM!! BUSINESS! Ne legyél csöves!!) kikészített. Plusz az apró kis genyóságok amit az ingyenfiókosok kapnak! mosolygó smiley Nem mondanám, hogy maximálisan boldog vagyok a GDrive-al de most csönd van és ha kell valami, kéznél van.

válasz erre

Porthos

6 éve, 5 hónapja és 14 napja

2,99 igen jó ár 200 gigáért, ez kb Apple ár, eddig ők voltak a legolcsóbbak.

válasz erre

VDemon

6 éve, 5 hónapja és 14 napja

Jó kis csomagok, ráadásul elég jó áron! meglepett smiley

válasz erre