Olcsóbb lehet majd a Huawei Mate Xs, mint elődje volt

2020. január 16.
9.8111
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Bár a Huawei Mate okostelefon kifejezetten jól működött, azonban csak kevesek kiváltságának számított, hovatovább az árcédulája miatt sem igazán zárták a szívükbe sokan, éppen ezért kifejezetten jó hír, hogy utódja talán lényegesen olcsóbb lehet majd.

Merthogy lesz utód, a Huawei várhatóan márciusban mutatja majd be a Mate Xs modellt, mely a neve alapján nem egy vadonatúj sztenderd lesz, hanem a Mate X továbbfejlesztett változata, ami kínai források szerint nemcsak jobb és erősebb, de olcsóbb is lehet majd elődjénél, köszönhetően a technológiai fejlődésnek.

A készülékbe a hírek szerint a HiSilicion legújabb Kirin 990-es lapkája kerülhet majd, és maximális támogatást kaphat részéről az 5G technológia, egyelőre azonban más egyéb információt nem kaptunk a Mate Xs-ről még pletyka szintjén sem. Márciusban azonban minden kiderül!
3 hozzászólás

rDAVE

10 hónapja, 1 hete

Ronalddo írta:
Hátm azért kiváltságnak nem mondanám, de ja, kevesebben veszik mint a P szériát.
MO-n annyiért az emberek max használt autót vesznek, nem telót, és akkor az már egy jó autó, szóval errefelé eléggé kiváltság, de még a jobban élő nyugatiak sem jó biznisz.

válasz erre

Harder

10 hónapja, 1 hete és 1 napja

Akit mozgat a széria, annak biztos jó hír.

válasz erre

Ronalddo

10 hónapja, 1 hete és 1 napja

Hátm azért kiváltságnak nem mondanám, de ja, kevesebben veszik mint a P szériát.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink