Olcsó, diákoknak szánt iPad-et mutatott be az Apple

2018. március 28.
4.6091
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Az Apple néhány órával ezelőtt stílusosan egy chicagói iskolában tartott keynote részeként bemutatta a legújabb iPad-et, mely egyáltalán nem olyan lett, amire sokan számítottak, hiszen a vállalat kifejezetten diákoknak álmodta meg újdonságát.

Az új iPad-et maga Tim Cook prezentálta az érdeklődők számára, mely a maga 9,7 colos kijelzőjével támogatja az Apple Pencil - egy digitális toll - használatát annak érdekében, hogy a tanulók könnyebben jegyzetelhessenek, ezeket a jegyzeteket pedig rögtön digitális formában láthassák viszont és oszthassák meg másokkal.

Bár az eszköz oktatási célokat szolgál, ennek ellenére is egy erős Apple A10 Fusion processzort kapott, méghozzá LTE adatátviteli képesség, 8 megapixeles kamera és Touch ID mellett, egyetlen töltéssel pedig akár 10 órás üzemidőt is kihozhatunk belőle.

Ami azonban a legjobb hír az új iPad kapcsán, hogy a diákok már 300 dollár, azaz nagyjából 75 ezer forint ellenében beszerezhetik maguknak, de mások is lecsaphatnak rá 30 dollárral drágábban.

Nézd nagyban ezt a videót!



3 hozzászólás

Kileah

6 éve, 6 hónapja és 26 napja

Nem vagyok diák, de végre egy megfizethető iPad ami kezeli a Pencilt! mosolygó smiley Kell!

válasz erre

betyár

6 éve, 6 hónapja és 27 napja

Ez annyira nem jött be most. Kicsit jobbat vártam.

válasz erre

techiii

6 éve, 6 hónapja és 27 napja

Az ár nagyon kecsegtető. Nem rossz.

válasz erre