Októberben már vehetünk magunknak Samsung Galaxy Note 8-at

2017. július 17.
3.6681
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Gao Dongzhen, avagy a Samsung egyik elnöke személyesen erősítette meg a napokban egy tajvani expón, hogy igazak voltak a korábbi pletykák, melyek szerint augusztusban már kapható lesz a Galaxy Note 8.

A súlyos akkumulátorproblémákkal teljesen megbukott Galaxy Note 7 után a Samsung következő csúcsmobilja állítólagosan augusztus végén mutatkozik be, és két nagyobb ütemben árasztja majd el a világot, ezáltal szeptember elején az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság és Dél-Korea kerülnek célpontba, majd októbertől a világ többi táján, így vélhetően nálunk is elérhetővé válik.

A Samsung Galaxy Note 8 hivatalos specifikációkkal egyébiránt nem rendelkezik, ellenben a korábbi pletykák alapján egy 6,3 hüvelykes AMOLED kijelző, egy Qualcomm Snapdragon 835-ös lapka, egy 3300 mAh-s akkumulátor, valamint típustól függően 4 vagy 6 GB RAM kerülhet bele.
3 hozzászólás

KalandMester

7 éve, 3 hónapja és 8 napja

Egyértelmű, hogy mit fogok venni................................................................... Hát nem iphone-t az biztos!!!

válasz erre

rDAVE

7 éve, 3 hónapja és 11 napja

Teljesen megbukottnak azért a Note 7 sem nevezhető, legalábbis a fan edition el fog fogyni. Réteg cucc lett. röhögő smiley

válasz erre

Levi87

7 éve, 3 hónapja és 11 napja

Én kihagynám azért de köszi. röhögő smiley

válasz erre