Október végén Surface all-in-one PC-ket leplezhet le a Microsoft

2016. szeptember 09.
2.1521
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Ismét egy komoly újdonsággal gazdagodhat hamarosan a Microsoft részéről a Surface termékcsalád, a ZDNet értesülései szerint ugyanis a redmondi gyártó várhatóan október végén leplezheti majd le az első Surface all-in-one PC-ket.

Az egyelőre még csak Cardinal kódnévre keresztelt masinákat állítólagosan a cég egy New York-i eseményen tervezi bemutatni, de hogy más hardverek társaságában, vagy csak önmagában, az egyelőre nem derült még ki a jelentésből.

A Windows Central korábban egyébiránt azt írta, hogy a Microsoft három Surface all-in-ond PC modelljét is teszteli a háttérben, ezáltal egy 21-, egy 24- és egy 27 hüvelykes változatot, amelyek mindegyike megvalósulhat, sőt meg is jelenhet még az idei év végéig.
2 hozzászólás

marco

8 éve, 3 hónapja és 8 napja

TEchie írta:
Nagyon beneveznék egy ilyen Surface-re, de embertelenül drága... wtf smiley
Illetve nem is kapható itthon hivatalosan. Bár egyre több az olyan lapos, ami nem jön ki magyar billentyűvel (nekem most is ilyen van), azért számomra ez fontos momentum volt mindeddig.

Ez akkor változott meg amikor nyilvánvalóvá vált, hogy sok olyan laptop lesz ami egyszerűen nem kap magyar billentyűzetet, mert nem éri meg. Azóta megszoktam, hogy az í az alt + j. röhögő smiley

válasz erre

TEchie

8 éve, 3 hónapja és 8 napja

Nagyon beneveznék egy ilyen Surface-re, de embertelenül drága... wtf smiley

válasz erre