Október közepén: Új iPadek és az OS X Yosemite

2014. szeptember 18.
7781
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
Az Apple Insider és több más portál információi szerint október közepén újabb sajtóeseményt tart az Apple, ahol az új generációs táblagépek mellett az OS X Yosemite rendszer is bemutatkozik.

Alig egy hete, hogy a legújabb iPhone-ok és a vállalat első okosórája színre léptek, máris a következő nagy durranásra készül a cupertinói techóriás.

A legfrissebb hírek szerint ugyanis egy hónap múlva ismét lehull valamiről a lepel az Apple háza táján.



Ha minden igaz, október 21-én ismerheti meg a nagyközönség az új iPadeket és az OS X Yosemite rendszert. A dátum nem is meglepő annak fényében, hogy tavaly szintén októberben debütált (október 22.) az iPad Air és az iPad mini.

Az új modellek a várakozások szerint jobb processzorral felszerelve érkeznek majd (A8): az iPhone 6 és iPhone 6 Plus modellekben használt chipeket kapják meg a készülékek. Az eszközöket Touch ID ujjlenyomat-felismerő szenzorral is ellátták, amely elsőként az iPhone 5S-ben debütált, és a 6-os széria modelljeibe is beépítették.



Ha lehet hinni a pletykáknak, az októberi sajtóeseményen a Macekhez tervezett új generációs rendszer, az OS X Yosemite is bemutatkozik az iPadek oldalán, csakúgy, mint tavaly az OS X Mavericks. Az új asztali rendszerről először a vállalat éves fejlesztői konferencián lehetett hallani, amely már akkor elérhetővé vált a fejlesztők számára. A nyilvános beta teszt június 24-én kezdődött, azóta pedig nem történt érdemi változás. Most úgy tűnik, a végleges változat már a küszöbön van.

via Mashable - Képek: Apple
nincs még hozzászólás