Október 27-én érkeznek az új Apple számítógépek

2016. október 21.
2.7701
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
Az Apple kapcsán sokáig az iPhone idei szériájának bemutatására várt a nagyközönség, a szeptemberi bemutató után pedig egyből más hardveres terültekre irányult a figyelem, ahol bizony az amerikai óriás igencsak le van maradva.

Milliós gépeket árulnak több generációval régebbi processzorokkal, néhol nevetséges tárhellyel és kevés memóriával, arról nem is beszélve, hogy a grafikus gyorsítók terén sem állnak a listák élén. Sokan egy teljes palettafrissítést követelnek, melyben nagy szerepet vállalhat az Intel, NVIDIA és AMD hármasból legalább kettő.

A vállalat nemrég kiküldte a hivatalos sajtómeghívókat, melyekből megtudtuk, hogy október 27-én "hello again" jelmondattal tartják meg a legújabb bemutatójukat. A pletykák szerint bemutatkozik az OLED sávval rendelkező MacBook Pro széria, frissül a kompakt MacBook és MacBook Air páros, valamint a profiknak szánt Mac Pro családot is ideje lenne megújítani egy kis iMac frissítés mellett.

Október 27-én érkeznek az új Apple számítógépek - 2. kép

A hardverek terén az Intel legújabb processzorait szinte biztos megkapják az érkező újdonságok, azt azonban nem tudni, hogy a grafikus kártyák terén marad e az AMD vagy jön az NVIDIA. Azt is pletykálták, hogy az Intel helyett AMD ZEn platformra épülnek majd az újdonságok, de erre jelenleg viszonylag kicsi az esély, így a mostani kötelező frissítés után 2017-ben akár nagyobb izgalmak is jöhetnek.
2 hozzászólás

Mordorer

8 éve, 1 hónapja

Kívánci vagyok mit villantanak (szerintem semmit), ez a ledes billentyű elég király. mosolygó smiley

válasz erre

Fikarc

8 éve, 1 hónapja

Rájuk fér a vérfrissítés, több sériájuk évek óta nem mozdul semerre.

válasz erre