Az oktatási szektort célozza az új Acer TravelMate B114-es széria

2019. január 29.
7.5791
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A mai napon zárul a Londonban tartott BETT Show, amelynek keretein belül az Acer bemutatta a legújabb TravelMate notebookját, a B114-21-es modellt, ami egy csúcskategóriás oktatási eszköznek készült, de emellett kiszolgálja a mindennapi igényeinket is.

Az új TravelMate egy 14 colos, 180 fokban forgatható FHD felbontású kijelzőt kapott, amelynek segítségével a társakkal való offline megosztás gyerekjáték. Technikai paramétereit tekintve sem lehet ok a panaszra, ugyanis az újdonság szinte minden portot magáénak tudhat, amire szükség lehet az oktatásban, de a számítási teljesítményt sem érheti panasz, hiszen akár hetedik generációs AMD A6-9220C APU valamint AMD Radeon R5 grafikai gyorsító is kérhető.

Fontos volt a robosztus kialakítás, ugyanis a diákok mindennapi életvitelét is ki kell elégítenie az Acer laptopjának, így gumiütközők kerültek elhelyezésre a sarkokra, valamint még strapabíróbb és ellenállóbb tokozás is felfedezhető.

Szoftveres oldalról a Microsoft Intune for Education lehetővé teszi az adminisztrátorok számára, hogy egyszerűen menedzseljék az iskola eszközeit minden területen.
3 hozzászólás

Levi87

1 éve, 6 hónapja és 22 napja

MIlyen speciális cuccokkal jönnek elő. Előbb épp Chromebookot olvastam katonai védelemmel, most meg ezt gyerekvédelemmel.

válasz erre

betyár

1 éve, 6 hónapja és 22 napja

Nagyon jó!

válasz erre

techiii

1 éve, 6 hónapja és 22 napja

Jo gépeket csinálnak, a TravelMate széria nagyon jó náluk.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink