Okosórává hajtható mobiltelefonon dolgozik a TCL

2019. február 16.
4.9701
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A főként az olcsó televíziók és a rendkívül gyenge Alcatel telefonok gyártásáról elhíresült kínai TCL most nem kisebb feladatot vállalt magára, mint egy olyan okostelefon létrehozását, amit akár okosórává is lehet hajtogatni.

Egészen konkrétan öt különböző készüléken ügyködnek a háttérben, mindegyik hajtható kijelzővel lesz felszerelve, ezek között szerepel két tablet és két okostelefon is, az ötödik pedig a már említett okosórává gyömöszölhető darab, ahogyan az a CNET által megkaparintott renderképről kiderült.

A tabletek közül az egyik egy befelé hajtható gép, míg a másikon a külső borításra is kerül egy kijelző (hasonlóan, mint a Royole Flexpai esetében). Az okostelefon-óra kombó viszont egy kifejezetten nyurga és vékonyka masina, természetesen a karra aggathatóság miatt ilyen a kialakítása.

Persze könnyen meglehet, hogy a későbbiekben ezeken a dizájnokon még változtat a TCL, főleg annak fényében, hogy fogalmunk sincs, mikor kerülhet piacra ezek közül bármelyik kütyü, és főleg hogy melyik licenszelt brandnév alatt - a jóval szebb időket megélt BlackBerry nevet is használják.
3 hozzászólás

Vidoros

3 hónapja, 1 hete és 4 napja

Jajj, TCL, nemár.

válasz erre

Fikarc

3 hónapja, 1 hete és 4 napja

Szép render. Majd meglátjuk, lesz-e belőle bármi.

válasz erre

Porthos

3 hónapja, 1 hete és 4 napja

Gagyi gyártó gagyi cuccokkal. Nem nézek ki belőlük semmilyen innovációt, úgyhogy bárgyártás lesz ez maximum.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink