Okosórákra utaló neveket védetett le az LG

2016. november 29.
4.2141
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
Az okosórák piaca óriási lendülettel indult, a második évben már több nagy név is csatlakozott a mezőnyhöz, melyben komoly verseny alakult ki, az egész piac pedig leginkább az okostelefonokéra hasonlít.

A Google és az Apple rendszerei uralják a piacot, előbbi mögött ott állnak a mobilos partnerek, míg utóbbi maga készítette el az órát. A kakukktojás egyelőre a Samsung, mely a Tizen rendszerre tette le a vokság és sokak szerint a nemrég debütáló Gear S3-as családdal még magasabbra helyezte azt a bizonyos lécet.

2016 órás szempontból akár gyengének is nevezhető, de állítólag 2017-ben több nagy név is új modelleket leplez majd le. Az LG nemrég jó néhány nevet védetett le, melyek egyértelműen okosórához köthetőek.

A listán ott szerepel az Watch Style, Watch Force, Watch Pro, Watch Sole és Watch Pay név is, melyekből arra lehet következtetni, hogy stílusra, strapabíróságra, felszereltségre és saját fizetési szolgáltatásra kiélezett modelleket vannak tervben. Az újdonságok leghamarabb a CES 2017 alkalmával debütálhatnak, de akár kicsit később, az MWC 2017 alatt is megérkezhet néhány modell.
1 hozzászólás

inkognito

8 éve, 6 napja

Ez jobban hangzik mint a telojuk.

válasz erre