Okosóra, okostévék és EarBuds rivális - egy kazal új cuccot jelentett be a Realme!

2020. május 25.
1.4891
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A robbanásszerű feltörésének köszönhetően folyamatosan egyre nagyobb popularitásra tesz szert a Realme, most pedig a portfóliójuk kiegészül, hiszen az eddig mobilgyártóként tevékenykedő cég immáron okosórákat és tévéket is jegyez.

Első körben a Realme Watch került bemutatásra, amely 1,4 colos, 320x320-szoros LCD kijelzőt működtet, és egy egyedi Android variánst futtat. Nagyon alap dolgokra használható, ergo hívásokra, zenevezérlésre, és hasonló finomságokra. 7-9 napot bír az aksi, energiatakarékos módban akár 20-at is, és mindez közel 15 ezer forintnak megfelelő összegért megy, június 5-étől.

Ezenfelül Android alapokon nyugvó okostévé-párost is prezentáltak, a Realme Smart TV-t, melyből van 32 colos 720p opció, valamint 43 colos 1080p lehetőség is. HDR10 szabvány, valamint 400 nites fényerősség az, ami jellemzi a duót, és mindehhez négyszálas MediaTek processzort használ a rendszer, valamint 24W-os hangszórókat.

Okosóra, okostévék és EarBuds rivális - egy kazal új cuccot jelentett be a Realme! - 2. kép

Június 2-án jelenik meg a páros, közel 90 ezer és 60 ezer forintos árakon - természetesen nálunk nagy valószínűséggel ezek nem fognak debütálni.

Továbbá vezeték nélküli EarBuds riválist lepleztek le Realme Buds Air Neo néven, ami nagyjából 12 ezerért megy, és egy 5 ezer forint környékén tanyázó, 10,000 mAh-s power bankot is mutattak - ezek már ma megjelentek.

Okosóra, okostévék és EarBuds rivális - egy kazal új cuccot jelentett be a Realme! - 3. kép

3 hozzászólás

Levi87

1 hónapja, 2 hete és 6 napja

A szegény ember Apple-je!

válasz erre

Fikarc

1 hónapja, 2 hete és 6 napja

Baszki, micsoda lopás az egész!

válasz erre

login_password

1 hónapja, 2 hete és 6 napja

Úgy látom sikerült mindent összelopni a készülékekhez.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink