Ő fogja játszani Bruce Lee-t Tarantino új filmjében

2018. augusztus 15.
2.7641
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A legendás rendező, Quentin Tarantino kilencedik filmje, a Once Upon a Time in Hollywood már most olyan bitang erős színészgárdával bír, ami miatt akár a jegyár tripláját is hajlandóak lennénk kifizetni, de úgy tűnik, hogy karakterek terén se kell szégyenkeznie a mozinak.

Tekintve, hogy a film 1969-ben játszódik, bőven helye van Bruce Leenek is a történetben, lévén az úriember addigra már több alakításon is túl volt, illetve ő koreografálta a bunyókat a The Wrecking Crewhoz, melyben Sharon Tate volt a főszereplő.

Mostanra pedig ott tartunk, hogy Bruce Lee megformálóját is megtalálta Tarantino, ugyanis nem más, mint Mike Moh fogja megtestesíteni a harcművészt, akit talán leginkább az Inhumans-sorozatból ismerhetünk. Moh egyébként több YouTube videójában is tisztelgett a színész előtt korábban, tehát nem kell aggódnunk, hogy meggyaláznák esetleg Bruce Lee személyét.
bitang erős színészgárdával bír, ami miatt akár a jegyár tripláját is hajlandóak lennénk kifizetni, de úgy tűnik, hogy karakterek terén se kell szégyenkeznie a mozinak.'>
3 hozzászólás

Porthos

6 éve, 2 hónapja és 1 napja

Örülök hogy Tarantino mégis rendez. Nem egyszer mondta hogy visszavonul.

válasz erre

betyár

6 éve, 2 hónapja és 1 napja

Érdekes lesz ez a film. Már kíváncsi vagyok rá.

válasz erre

Direktor

6 éve, 2 hónapja és 1 napja

Nekünk európaiaknak majdnem mindegy, alig tudunk különbséget tenni! röhögő smiley

válasz erre