Nyerj egy Bitdefender Mobile Security licencet az Androgeekkel!

2014. január 05.
1.2331
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
Hanziness profilja, adatai
Hanziness
Indítsuk Januárt egy újabb nyereményjátékkal! Ezúttal a nyeremény nem más, mint egy 1 éves Bitdefender Mobile Security licenc.

Mielőtt talán belemennénk a játék menetébe, vessünk egy pillantást magára az alkalmazásra! A Bitdefender Mobile Security egy rendkívül hatékony és energiatakarékos biztonsági alkalmazás Androidra.

Négy fő összetevője van védelmének: a biztonsági tanácsadó, a víruskereső, a webes fertőzések elleni védelem és egy Anti-Theft (lopás elleni védelem). Ezek közül talán a biztonsági tanácsadó kivételével mind ismert dolog. Erről az összetevőről annyit illik tudni, hogy körbenéz az eszközre telepített alkalmazások között, és megállapítja, hogy melyek lehetnek veszélyesek a felhasználó személyes adataira. Az energiatakarékosságot a motor a modern, felhőalapú technológiának köszönheti, így nem fogja napokkal csökkenteni a két töltés között eltelt időt. Megjegyzendő, hogy mint minden jobb vírusirtó, a Bitdefender Mobile Security is segít elhárítani az esetlegesen rosszindulatú alkalmazások veszélyét az alkalmazások telepítéskor történő ellenőrzésével. Ha pedig elvesztenénk eszközünket, az Anti-Theft segít mindent megtenni annak visszaszerzése érdekében.

Az alkalmazás minden, aktív internetkapcsolattal és legalább 2.2-es Android rendszerrel rendelkező eszközön fut.



Szóval, mi is ez a nyereményjáték? Nos, nem kell mást tenned, mint az általunk a közösségi hálózatokon megosztott bejegyzést tovább osztani! Megjegyezném, hogy kizárólag az eredeti bejegyzés megosztásait tudjuk nyomon követni, tehát a mások által megosztott bejegyzés újra megosztásával sajnos NEM tudsz bekerülni játékunkba.

Google Plusz bejegyzés: https://plus.google.com/113950661705065587695/posts/aAHWsmfKESY

Facebook bejegyzés: https://www.facebook.com/androgeekfreelancer/posts/250779145085422

A Twitteren Retweetelt bejegyzések is játszanak (:

Még valami? Ha nem is nyersz, ne csüggedj, nem csak licencet lehet bezsebelni! Amennyiben ezen bejegyzés alá itt (a bejegyzés androgeek.hu-s oldalán) hozzászólásként válaszolsz az alábbi kérdések egyikére, akkor esélyed lesz néhány Steam kulcs közül egyet megnyerni:

Mi a véleményed a Bitdefender Mobile Security-ről? Ha már használtad, akkor milyen tapasztalataid voltak?
Használsz bármilyen védelmet okostelefonodon/táblagépeden? Ha igen, ?életmentőnek? találod az alkalmazás jelenlétét?
Mennyire gyakran szoktad végigolvasni egy alkalmazás telepítése előtt a kért engedélyeket? Vagy rábízod az ügyet a vírusvédelemre/véletlenre?

A nyereményeket 2014. január 24-én sorsoljuk!

A nyereményjátékot a Látszótér a  Filmnews és a Mass Effect  Közösség támogatja.
nincs még hozzászólás