Nyárnál előbb nem tudunk Sony Xperia XZ Premiumot venni

2017. március 13.
3.4401
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A Sony legújabb zászlóshajója, az Xperia XZ Premium a legtekintélyesebb díjat zsebelte be az idei MWC-n, ami annak ellenére is nagy szó, hogy a Galaxy S8 nem mutatkozott be, hiszen az LG G6 jelen volt, ráadásul elég ütősre sikeredett, de ha valaki szeretné a legújabb Sony-t megvásárolni, el kell szomorítsuk.

Annak ellenére, hogy a legtöbb gyártó a bemutatást követően 1-1,5 hónapon belül szinte globálisan elérhetővé teszi a leleplezett eszközt, a Sony újdonsága a mai dátumhoz viszonyítva is, hát még az MWC-n való debütálásához, nagyon kései időpontban, csak június első heteiben kerül megvásárolható státuszba.

Ennek ellenére több szolgáltató, első sorban az Egyesült Királyságban, de az Amazon és pár másik internetes webáruház is hirdeti a Sony Xperia XZ Premiumot, ráadásul nem is olcsón. Az Amazonon például 650 fontot kell kicsengetni azért, hogy majd három hónap múlva megkapjuk a japán gyártó újdonságát.

Nem a legjobb üzletpolitika ez a Sony-tól, hiszen addigra már rég bemutatkozik a Samsung Galaxy S8 is, sőt vélhetően a legtöbb országban már elérhető lesz, de a türelmetlenebbek befizethetnek egy LG G6-ra is, így ezek függvényében a Sony piacot és előnyt veszthet a riválisokkal szemben.
2 hozzászólás

Kisfaludy82

7 éve, 8 hónapja és 17 napja

Magam részéről nyár után sem szeretném megvenni. mosolygó smiley Nem jó a Sony mobil-irány.

válasz erre

betyár

7 éve, 8 hónapja és 17 napja

Nem semmi áron adják. Mint egy iphone v s7

válasz erre