Novembertől kapható az új iPad Air és iPad mini a Telekomnál

2013. október 25.
8011
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn



A Telekom november 1-én kezdi meg Magyarországon az iPad Air (Wifi és 4G modell) forgalmazását, és a retina kijelzős iPad mini értékesítése is elkezdődik még novemberben.

 A szolgáltató az új iPadeket kedvező díjcsomagokban kínálja, amelyek lehetővé teszik a csatlakozást a Telekom szupergyors 4G hálózatához. Az árakról és további feltételekről a Telekom hamarosan részletes tájékoztatást nyújt.

Forrás: Telekom





Nemzetközi Árak:

Kedden az Apple bemutatta a legújabb táblagépét is, az iPad Air-t. Az eredeti iPad táblagéphez képest az Air könnyebb és vékonyabb lett, és átlagosan nyolcszor olyan gyors, mint az eredeti modell, több antenna van benne, hogy jobban tudjon kapcsolódni a vezeték nélküli hálózatokhoz. A november elsejétől kapható Air ára 499 dollár lesz, míg az iPad 2 ára továbbra is 399 dollár marad.Az amerikai cég frissíti az iPad mini termékét is, az új verzióba szintén gyorsabb chip kerül, és fejlesztik a kijelzőjét. Az új mini 399 dollárba fog kerülni, míg a régi minik árát 329 dollárról 299 dollárra csökkentik. Az első reakciók alapján a 399 dolláros ár kicsit magasabb a szakértők által vártnál.Az új táblagép sorozat sikere rendkívül fontos a cégnek.

nincs még hozzászólás