Novemberre csúszott a Red Hydrogen One, a holografikus kijelzős okostelefon megjelenése

2018. augusztus 09.
1.5171
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Tovább csúszott a Red Hydrogen One névre keresztelt okostelefon megjelenése, amit igencsak nagy izgalmakkal vár a piac, hiszen a holografikus kijelzővel egy korábban még soha nem látott újdonságot hozna el a mobilok világába.

Komoly probléma azonban, hogy a készítők már sokadjára tolják el a korábban kijelölt megjelenési dátumot, így a napokban kiderült, hogy a nyáron már biztosan nem jelenik meg a Red Hydrogen One, lévén őszre tolták a premiert, ezáltal a készülék érkezésére napra pontosan november 2-án számíthatunk majd.

Egy kicsit jobb soruk lesz az előrendelőknek, lévén ők állítólag már október elején megkapják saját példányaikat, de egyelőre nyugodtan kezeljük kétkedve az elhangzottakat, hiszen a körülmények alapján nem kizárt, hogy a Red Hydrogen One premierjét ősszel még tovább tolja a gyártó.

A készülék egyébiránt a holografikus kijelzőt leszámítva nem számíthat túl nagy sikerre, aminek az oka leginkább árcédulájában keresendő, hiszen a legolcsóbb modell is 1300 dollárba kerülhet majd.
3 hozzászólás

Direktor

6 hónapja, 3 hete és 4 napja

Ez a baj azzal ha valaki nagyot mer álmodni, de nincs meg a tudása a megvalósításhoz.

válasz erre

Levi87

6 hónapja, 3 hete és 4 napja

Kezd nagyon hasonlítani az Essential Phonera ez a történet..

válasz erre

Kisfaludy82

6 hónapja, 3 hete és 4 napja

Mekkora zakó lesz beből...

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink