Nova 4e néven debütált Ázsiában a Huawei P30 Lite

2019. március 17.
5.2181
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Noha a Huawei P30 palettáig még kicsit várnunk kell, Ázsiában bemutatásra került a Nova 4e, ami mint utólag kiderült, Európában éppen Huawei P30 Lite néven fog bemutatkozni - igaz, elképzelhető majd pár apró módosítás.

Ahogy az várható volt, itt is középkategórián belüli minél előkelőbb helyezés volt a cél, ennek érdekében a Huawei Nova 4e a saját fejlesztésű Kirin 710-es lapkát kapta meg, ami mellett 4, illetve 6GB memóriát és 128GB-nyi tárhelyet találunk 3340mAh kapacitású akkuval.

A burkolat külső részén 6,15 colos FHD felbontású IPS panel kapott helyet, amelyen egy csepp kialakítású notch-ot fedezhetünk fel, az üveg hátlapon pedig tripla kamera megoldással találkozunk. Ezek közül a fő szenzor 24MP-es, ami mellett egy 8MP 120 fokos és egy 2MP-es, mélységérzékelővel szerelt modul kapott helyet.

A fekete, kék és fehér színekben kapható Nova 4e is megkapta a GPU Turbo-t, egy hátlapi ujjlenyomatolvasót és a régi kor gyermekeinek egy 3,5mm-es audió kimenetet is. Az értékesítés Kínában március 21-én kezdődik, pár napra rá pedig jön a nemzetközi bemutató, mint P30 Lite.
3 hozzászólás

Kisfaludy82

5 hónapja, 2 hete

Nem lesz egy izomkolosszus az biztos.

válasz erre

Tommy

5 hónapja, 2 hete

Árra azért kíváncsi leszek. Magamnak nem vennék, de aki vásárol középkategóriában, annak ez egy jó megoldás lehet.

válasz erre

Mordorer

5 hónapja, 2 hete

Igazi lepkefing kategória.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink