Nokia Normandy - Androiddal?

2013. december 11.
4601
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
Lumiás dizájn, módosított Android, Skype és egyéb top appok.

Ezzel hódítaná meg a piacot 2014-ben a Normandy.

Egy ideje napvilágot láttak a pletykák arról, hogy a Nokia saját Androidos telefon fejlesztésébe kezdett. Mindezt annak ellenére, hogy a Microsoft szeretné felvásárolni a készülékgyártó mobilos üzletágát. És mint tudjuk ez meg is történt, bár még mindig nem lett aláírva minden papír. (Vagy csak mi nem tudunk róla.)

Most viszont már egyre biztosabb, hogy hamarosan a kezünkben tarthatjuk a Nokia saját oprendszeres, Normandy névre keresztelt mobilját, ami a Verge cikke szerint már el is készült. A lapnak egy bennfentes azt mondta: teljes gőzzel dolgoznak a készüléken, hogy már a Microsoft-tal kilátásba helyezett üzlet tető alá hozása előtt a boltokba kerüljön a kütyü. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az Unvired View információja arról, hogy tízezer prototípust már le is gyártottak a pekingi gyárban.

[caption id="attachment_6430" align="aligncenter" width="620"] Twitterről @evleaks[/caption]

A Nokia állítólag azért tenné bele saját, erősen módosított Androidját, hogy olyan alkalmazások is futhassanak rajta, amik a Google oprendszerén problémamentesen használhatók, a finn gyártó Asha készülékein viszont egyáltalán nem futnak. Ilyen például a Skype. A hírek szerint a Normandy Androidja leginkább az Amazon által a Kindle Fire tabletekre fejlesztett rendszerre hasonlít majd. A fent említett két forrás is rengeteg olyan hírt, pletykát közölt már az utóbbi hónapokban, ami nem bizonyult igaznak. Többször írtunk már mi is az Androidos Nokiáról, de, ha józan paraszti ésszel gondolkozunk akkor nem lehetséges, ha csak nem találnak valamilyen kiskaput. Gondolok itt az erősen butított Androidra, ami már nem is igazán Android.

Persze azért erősen bízunk benne, hogy a hírek és a pletykák igazak, és hamarosan nyomkodhatjuk majd a készüléket. "Minden hazugság alapja az igazság", - szokták mondani.
nincs még hozzászólás