Nívós teszten maradt alul az iPhone X az iPhone 8-cal szemben

2017. december 07.
6.5571
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Bár elég sokat kellett várni rá, a szakmában kimagasló renoméval rendelkező Consumer Reports is letesztelte végre az Apple évfordulós okostelefonját, ami a várakozásokkal ellentétben nem tudta leverni a Samsung készülékeit az élről.

Sőt mi több, konkrétan az iPhone X még az iPhone 8-cal szemben is alulmaradt, így a készülék a valaha tesztelt hetedik legjobb okostelefon lett csak a sorban, hiszen az iPhone 8 és annak Plus modellje mellett a Samsung Galaxy S8-as és nagyobb változata, de még a Galaxy S7-es és a Note 8-as is megelőzi.

Hogy mi volt a gondja a tesztelőknek a készülékkel? Meglepő módon nem a sérülékeny üveg, de még csak nem is a brutális túlárazás, sokkal inkább az akkumulátor, azon belül is inkább az üzemidő, amivel a Consumer Reports szerint elvérzett az iPhone X, habár azt érdemes kiemelni, hogy tízes listájukon csak a legjobbak kapnak helyet, szóval már az is elismerés, ha egy készülék egyáltalán az első tíz között van, azon belül pedig apróságok döntenek a helyezésről.

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

Kisfaludy82

1 éve, 1 hónapja és 11 napja

Szép kis telefonfelhozatal Nem rossz az az akksiidő amúgy, a Plusban meg eleve nagyobb van, ráadásul LCD, ami sokkal takarékosabb is.

válasz erre

technomancer

1 éve, 1 hónapja és 11 napja

Nem rossz eredmény ez!

válasz erre

csirkee

1 éve, 1 hónapja és 11 napja

Szerintem ezeknél az eszközöknél már teljesen mindegy h mennyit bír az aksi. Sok múlik azon ki mennyire használja a telefont. Mire használja stb.

válasz erre

Porthos

1 éve, 1 hónapja és 11 napja

Nagyon jó ez így is.

válasz erre