Nincs tovább ingyen 100GB felhő a Samsung felhasználóknak

2019. július 30.
4.4911
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Egy időben nagy marketing értékkel bírt, ha egy-egy hardver mellé tetemes mennyiségű gigabyte felhő tárhely párosult, így volt ez a Samsung Galaxy mobilok esetén is, ám véget ért a jó világ, szépen csendben megszűnt ez az opció.

Még 2015-ben lépett partnerségi viszonyba ezen a területen a Microsoft és a Samsung, amitől minden új Galaxy mobil mellé díjmentesen biztosítottak 100GB-nyi tárhelyet, igaz mellé azért előtelepítésre került a OneDrive mellett a OneNote, a Skype és az Office csomag is.

Arról nincsenek visszajelzések, hogy vajon ez mennyivel járult hozzá a Samsung kiemelkedő számaihoz, ezzel szemben a SamMobile információi szerint a promóció már 5 napja elérhetetlen, ergo nagy eséllyel megszüntette a lehetőséget a Microsoft.

Ezentúl csupán a szokásos 5GB kapacitást tudják használni a felhasználók, aki azonban továbbra is igényt tartana a használhatóbb méretre, havi szinten 1,99 dollár kiadással kell számolnia.
4 hozzászólás

DarkZer0

5 éve, 22 napja

Anno mikor Samsungot vettem, én is kaptam 100gb-ot, de soha nem használtam ki, mert ugye nekem itt az icloud meg a mega.

válasz erre

Fikarc

5 éve, 22 napja

Eddig volt? meglepett smiley Azta.

válasz erre

muki

5 éve, 22 napja

A leg****abb felhőszolgáltatás, kenjék a hajukra.

válasz erre

Tommy

5 éve, 22 napja

Azt hittem, már réges rég nincs. meglepett smiley

válasz erre