Nincs pénzed buszjegyre? Csak nézz meg pár reklámot!

2016. december 22.
3.6101
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Elképesztő ötletet valósított meg Németországban egy aprócska startup cég, akik megalkottak egy olyan applikációt WelectGo név alatt, amelyben reklámnézésért cserébe buszjegyeket kapunk.

Az app egyelőre még csak Düsseldorfban és környékén működik, és lényege, hogy aki buszra akar szállni, de nem fizetné ki a több mint két és fél euróba - mintegy 750 forintba - kerülő jegyet, esetleg nincs nála pénz, annak nem kell mást tennie, mint elindítania az applikációt, amelyben négy darab, egyenként 20 másodperces reklám megtekintéséért már meg is kaphatja a menetjegyét.

Az app készítői év végéig nagyjából ezer felhasználóban gondolkodtak, azonban akkora sikert aratott a szolgáltatás, hogy már most több mint 20 ezer ember használja, így korlátozni kellett az ingyen jegyek mennyiségét is, mert nincs elég reklámpartner, aki ezt finanszírozná, így a startup célja most a folyamatos és bődületes terjeszkedés.
5 hozzászólás

Tommy

7 éve, 11 hónapja és 14 napja

Ez hatalmas ötlet!

válasz erre

rDAVE

7 éve, 11 hónapja és 14 napja

Én is sokszor kattintok ingyen cuccokért játékokban reklámokra. Leteszem a telefont lenémítva és csinálok mást, amíg megy a reklámvideója. röhögő smiley

válasz erre

muki

7 éve, 11 hónapja és 14 napja

Nem fog menni nekik. Ingyen cuccokért az emberek bármit megtesznek.

válasz erre

csirkee

7 éve, 11 hónapja és 14 napja

Zéró hatékonysága van az erőltetett reklámnak. Aki így akar reklámozni az hülye....

válasz erre

betyár

7 éve, 11 hónapja és 14 napja

Tök jó az ötlet de totál nincs értelme mivel a reklám nem fog célközönségre találni. Senkit nem fog érdekelni a reklám csak az ingyen jegy.

válasz erre