Nincs megelégedve a Disney az Új mutánsokkal, elkerülheti a mozikat a film

2019. augusztus 14.
2.7411
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az X-Men franchise-hoz tartozó Új mutánsok meglehetősen hányattatott sorssal "büszkélkedhet", és vélhetően ez az a része a Fox felvásárlásának, amit a Disney a leginkább a háta közepére kíván a Sötét főnix mellett.

A Variety ugyanis most bedobta az infót, miszerint a Disney kifejezetten optimista afelől, hogy Kevin Feige, a Marvel Moziverzum atyaúristene javítani fog mind a Fantasztikus négyesen, mind az X-menen, azonban a buktatókat ki kell simítaniuk ezen a javítási folyamaton.

A stúdió jelenleg nincs meggyőzve az Új mutánsok kapcsán, és úgy látják, hogy a mozikasszáknál sem fog tudni túl fényesen muzsikálni. Arról szólnak a pletykák, hogy esetlegesen elkerülné a mozis bemutatót a film, helyette pedig a Disney+-ra kerülne, ami valljuk be, jóval racionálisabb húzás lenne, hiszen mozipremier esetében egyébként is bukna, egy streaming szolgáltatásnál viszont exkluzív tartalmat jelent.
4 hozzászólás

Fikarc

3 hónapja, 1 hete és 4 napja

A pénzhajhászás okozza ezt. Mindent el****nak, ami jó volt. Még szerencse hogy a Vissza a jövőbe filmekhez nem nyúlhat senki.

válasz erre

betyár

3 hónapja, 1 hete és 4 napja

Jobb ez így.

válasz erre

Mordorer

3 hónapja, 1 hete és 4 napja

Már rég abba kellett volna hagyni. Szimplán tönkretették ezt a szériát.

válasz erre

inkognito

3 hónapja, 1 hete és 4 napja

Nagyot bukna az tuti.

válasz erre