Nincs is jobb mint hétvégén végigkattolni az openSUSE Tumbleweed újdonságait

2017. május 06.
3.9501
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Szinte tökéletes az időzítés az openSUSE Tumbleweed csapatától, hiszen ha valaki nem szeretné élvezni ezt a csodás napsütést, akkor végigpörgetheti a Linux disztribúció újdonságait, amelyek közt megtaláljuk a Linux technológiák színe javát.

Az ismert tény, hogy a Tumbleweed csapata gyorsan és szinte folyamatosan adja ki a frissebbnél frissebb képfájlokat, de ez a mostani az utóbbi, szűk időszakot tekintve, már a hetedik snapshot, így elmondhatjuk, hogy nem lazsálnak a srácok. Kis zárójeles gondolat, teszik mindezt úgy, hogy Kernel szinten nem történt változás, hét különböző kiadás érkezett a Linux Kernel 4.10.13-mal.

Mondhatnánk, hogy akkor minek ennyi verzió, hiszen a Kernel verzió az egyik, ha nem a legfontosabb alkotóeleme az operációs rendszernek, hiszen felel az egész működésért, de ezen felül kiemelkedő szerepe van biztonság terén is. Hát azért, mert ott van még az asztali környezet és a benne lévő komponensek.

Visszakanyarodva tehát a cikk elejére, aki nagyon nem bírja elviselni ezt a kora nyári időt, neki javasoljuk, hogy tegyen próbát a mostani változattal, hiszen implementálásra került a a KDE Plasma 5.9.5 és GNOME 3.24.1 variánsa, mellette pedig a legnépszerűbb asztali alkalmazások is megkapták a legfrissebb build-et.
2 hozzászólás

TEchie

7 éve, 6 hónapja és 18 napja

Nagy igazság, úgyhogy neki is ugrok! mosolygó smiley

válasz erre

VDemon

7 éve, 6 hónapja és 18 napja

Jó ötlet le is szedem magamnak. mosolygó smiley

válasz erre