Nincs is jobb mint hétvégén végigkattolni az openSUSE Tumbleweed újdonságait

2017. május 06.
3.3411
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Szinte tökéletes az időzítés az openSUSE Tumbleweed csapatától, hiszen ha valaki nem szeretné élvezni ezt a csodás napsütést, akkor végigpörgetheti a Linux disztribúció újdonságait, amelyek közt megtaláljuk a Linux technológiák színe javát.
 

Az ismert tény, hogy a Tumbleweed csapata gyorsan és szinte folyamatosan adja ki a frissebbnél frissebb képfájlokat, de ez a mostani az utóbbi, szűk időszakot tekintve, már a hetedik snapshot, így elmondhatjuk, hogy nem lazsálnak a srácok. Kis zárójeles gondolat, teszik mindezt úgy, hogy Kernel szinten nem történt változás, hét különböző kiadás érkezett a Linux Kernel 4.10.13-mal.

Mondhatnánk, hogy akkor minek ennyi verzió, hiszen a Kernel verzió az egyik, ha nem a legfontosabb alkotóeleme az operációs rendszernek, hiszen felel az egész működésért, de ezen felül kiemelkedő szerepe van biztonság terén is. Hát azért, mert ott van még az asztali környezet és a benne lévő komponensek.

Visszakanyarodva tehát a cikk elejére, aki nagyon nem bírja elviselni ezt a kora nyári időt, neki javasoljuk, hogy tegyen próbát a mostani változattal, hiszen implementálásra került a a KDE Plasma 5.9.5 és GNOME 3.24.1 variánsa, mellette pedig a legnépszerűbb asztali alkalmazások is megkapták a legfrissebb build-et.
2 hozzászólás

TEchie

10 hónapja, 1 hete és 6 napja

Nagy igazság, úgyhogy neki is ugrok!

válasz erre

VDemon

10 hónapja, 1 hete és 6 napja

Jó ötlet le is szedem magamnak.

válasz erre

 

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink