Nexus 6P kínzás

2015. november 03.
1.0751
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
Mivel a Nexus 6P fémtestet kapott, s a nevezetes görbülős iPhone-ok óta külön divatja van a telefonpusztító teszteknek, a frissen kijött Google referenciamobil sem úszta meg kínzás nélkül.
 

Bizonyos JerryRigEverything videója meglepően nagy karriert futott be.

https://www.youtube.com/watch?v=tTIaUH6PIvo

Karcolós, égetős, hajlítós tesztről van szó: a fenti videó megtekintése csak erős idegzetűeknek ajánlott. Először vésőkkel támadnak a vétlen telefonra ? sajnos a mindenható Gorilla Glass 4 mit sem ér, ezúttal győz a védőfóliában hívők tábora ?, majd az égetéses értelmetlenséget demonstrálja JerryRigEverything, végezetül sikerül meghajítani és eltörni a telefont. Nagyobb baj, hogy durván drágábbak lesznek az egyébként remekül sikerült Nexusok, mint Európában. Míg például az etalonnak számító, 64 GB-os Nexus 6P 549, Európában közel 800 dollárba fog kerülni? A legolcsóbb ? ki hinné? ? Svájcban lesz.

Legnagyobb szerencsénkre, s a szívszélhűdést elkerülendő az Android Police ezen árösszehasonlító táblázatában nem olvasható magyarországi ár. Azért is legalább annyira érthetetlen ez az árképzés, mint JerryRigEverything ?tesztje?, mert a keresőóriás a mobiljait csakis és kizárólag online fogja árusítani, így pusztán a szállítási költségekkel nem lehet megmagyarázni a történetet.
nincs még hozzászólás

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink