Nest Audio név alatt olcsó intelligens hangszórót mutatott be a Google

2020. október 01.
2.1981
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Újabb okoshangszórót dob piacra hamarosan a Google, mely Nest Audio név alatt leginkább árával hívja fel magára a figyelmet, hiszen mindössze 99 dollárba kerül, ezáltal a Nest Mini és a Home Max termékek közé illesztette be a gyártó.

Ezért az összegért a szokásosan letisztult termékdizájnt kapjuk 75mm-es közép- és 19mm-es magassugárzókkal, melyek 75 százalékkal hangosabbak lettek és 50 százalékkal jobb basszussal rendelkeznek, mint az eredeti Google Home, de van benne három távoli mikrofon és kétlépcsős hardveres némító kapcsoló is.

A hangzás terén egyébiránt makulátlanságot ígért a gyártó, akik állítólag több mint 500 órát töltöttek el csak a hangolással, a Media EQ funkció ráadásul automatikusan ráhangolódik majd bármire, amit megszólaltatunk rajta, legyen az zene, podcast vagy hangoskönyv, az Ambient IQ pedig a háttérzajhoz tudja kalibrálni a hangerőt.

A Google Asszisztens integrációval ellátott Nest Audio hardveres alapját egy négymagos Cortex-A53 processzor adja, házát 70 százalékban újrahasznosított műanyagból készítették, a kréta, faszén, zsálya, homok és égkék színek mellett pedig az eszköz 1,2 kilogrammot nyom majd 124mm-es szélesség, 175mm-es magasság és 78mm-es mélység mellett. A Nest Audio bevezetése már a jövő héten elindul, de első körben csak a tengerentúlon.

Nézd nagyban ezt a videót!



3 hozzászólás

Harder

3 éve, 9 hónapja és 14 napja

Én még ennyit is sajnálnék rá.

válasz erre

login_password

3 éve, 9 hónapja és 14 napja

Jó kis cuccnak tűnik.

válasz erre

TEchie

3 éve, 9 hónapja és 14 napja

Mondjuk ennél többet nem is érnek ezek...

válasz erre