Nemhogy jobb, inkább egyre rosszabb lesz a Facebook: újra terjednek az álhírek!

2018. január 17.
1.5881
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Hatalmas ígéretekkel indult az év a Facebook számára, Mark Zuckerberg ugyanis bejelentette, hogy szeretné idén jobbá és biztonságosabbá tenni a közösségi oldalt, amihez rögtön egy halom újdonságot jelentettek be, azonban ezek közül valamelyik visszafelé sült el.

Méghozzá igencsak csúnyán, a New York Times beszámolója szerint ugyanis az elmúlt napokban ismét drasztikus mértékben megsokasodtak az álhírek a portálon, ami részben az oldal egyik újításának, az alternatív hírfolyamnak volt köszönhető, ahová váratlanul több kellemetlen álhír is be tudott szivárogni, és innen már a közösség miatt rohamos terjedésnek indultak.

A lap elmondása szerint az egyik legkellemetlenebb ilyen kamuhír Szlovákiából indult el, tartalmát tekintve pedig egy előre megtervezett terroristatámadáshoz kapcsolódott, ami olyan szintű pánikot okozott a felhasználók körében, hogy még az ország rendőrségének is meg kellett szólalnia az ügyben.

A dolog pikantériája azonban az volt, hogy miközben az álhír terjedésének semmi sem szabott gátat, a rendőrség közleménye valamiért nem jelent meg a felhasználók hírfolyamában, szóval hiába akarnak javulni, jelenleg úgy tűnik, hogy még inkább romokba dől a Facebook.
4 hozzászólás

CharlieFirpo

6 éve, 8 hónapja és 22 napja

Bravó. röhögő smiley

válasz erre

Tommy

6 éve, 8 hónapja és 22 napja

********* nagy amatőrök ezek de komolyan! meglepett smiley Pofám leszakad.

válasz erre

technomancer

6 éve, 8 hónapja és 22 napja

Megint megcsinálták... wtf smiley Képtelen vagyok felfogni, hogy miért ilyen lúzer ez a banda (is).

válasz erre

TEchie

6 éve, 8 hónapja és 22 napja

Az utolsó bekezdés: mekkora epic fail! meglepett smiley Nem normális ez a fb, komolyan mondom, analfabéták ülnek ott vagy mi a tök?

válasz erre