Nemcsak nagyon gyors, hanem törhetetlen is a Sony új memóriakártyája

2018. augusztus 31.
3.7721
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Bár a memóriakártyák kapcsán nagyon ritkán hallani fizikai sérülésekről, azért nem példátlan esetről beszélünk, a Sony ezért most úgy döntött, hogy nemcsak a sebesség, hanem a szívósság terén is szintet lép legújabb SD kártyáival.

Ennek apropójából került bemutatásra a Sony SF-G Tough, melyet kifejezetten extrém használatra terveztek, tehát a tesztek alapján bátran ledobhatjuk 5 méteres magasságból, nem árt neki a víz, a por, akár mágnesen is tárolhatjuk, sőt az elektromos kisülések és a röntgensugarak sem okoznak galibát.

Nincs gondja továbbá a szélsőséges hőmérsékletekkel sem, a kis kártya ugyanis még -25 Celsius fokon is jól érzi magát, de ha odakint véletlenül 85 Celsius fokig emelkedne a hőmérséklet, akkor már ne vigyük ki a szabadba, ellenben eddig a határértékig semmi baja nem lesz.

A legérdekesebb azonban, hogy a kis memóriakártya akár 180N nyomást is kibír, vagyis legalább háromszor merevebb, mint a jelenleg piacon kapható memóriakártyák többsége, mindemellett pedig a teljesítménye sem rossz, hiszen 300 MB/s olvasási- és írási sebességre képes.

Az új kártyák várhatóan októberben érkeznek 32-, 64- és 128GB-os kapacitásokkal, egyelőre ismeretlen árakon.
5 hozzászólás

Harder

10 hónapja, 1 hete és 2 napja

Az betyár!

válasz erre

Mordorer

10 hónapja, 1 hete és 2 napja

Elég ellenálló kis cucc lett!

válasz erre

Fikarc

10 hónapja, 1 hete és 3 napja

Elég durván hangzik!

válasz erre

techiii

10 hónapja, 1 hete és 3 napja

Gondolom fotósoknak jön jól.

válasz erre

login_password

10 hónapja, 1 hete és 3 napja

Elég jó

válasz erre