Nemcsak fényt ad, hanem biztonságosabbá is teszi otthonunkat a Netgear okos világítása

2017. november 21.
7.1561
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
A Netgear kifejezetten okos otthonokba szánt biztonsági világítást jelentett be az Arlo Smart Home Security termékcsalád részeként, ami nemcsak egy vezeték nélkül, mozgásérzékelős fényforrás lett, mindemellett még biztonságosabbá is tudja tenni otthonunkat.

Az Arlo Security Light egy intelligens vezérléssel ellátott, időjárásálló és teljes egészében testre szabható LED fény, ami képes mozgásra felkapcsolni és megvilágítani azokat a területeket is, ahová nem húztak elektromos hálózatot, sőt mi több, társalkalmazásának hála mozgás észlelésekor figyelmeztetést is tud küldeni okostelefonunkra.

A Netgear terméke szinte bárhová felszerelhető, színei és mintái egyedileg választhatók, ütemezésének köszönhetően pedig azt a látszatot kelti, hogy valaki mindig van otthon még akkor is, ha egyébként elutaztunk.

Az eszköz ráadásul kombinálható a Netgear Arlo termékcsalád legtöbb tagjával - így például az Arlo Smart Home HD biztonsági kamerával -, amivel egy komplett és saját biztonsági rendszert építhetünk ki otthonunk körül.
3 hozzászólás

technomancer

11 hónapja, 3 hete és 5 napja

Árat nem is merek kérdezni...

válasz erre

Eltohn

11 hónapja, 3 hete és 5 napja

Hihetetlen hogy már ez is okos.

válasz erre

TEchie

11 hónapja, 3 hete és 5 napja

Nem rossz. Hozzánk törtek már be, és alig négy kilométerre voltam a háztól. Egy ilyen megmentette volna a cuccainkat.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink