Nem túl meglepő módon a Samsung Galaxy S8 lesz a legerősebb csúcsmobil

2017. március 19.
4.6321
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A Samsung idei első Unpacked eseményére március 29-én fog sor kerülni, de a debütálás előtt álló Galaxy S8 és S8+ minden nap híranyagként szolgál az online médiának, így van ez is ma is, amikor teljesítmény adatok kerültek napvilágra.

Korábban, sőt már évekkel ezelőtt is nagy port kavart, hogy egyes gyártók, köztük a Samsung is, manipulálja a száraz, legfőképpen benchmark adatokat, hiszen amikor egy ilyen teszt fut az adott eszközön, a gyári szoftver érzékeli azt és szélsőségesen magas értékek jelenhetnek meg a végeredményben.

Ennek függvényében kicsit fenntartásokkal ugyan, de lássuk mit szűrtek le a Geekbench-nél mért adatokból. Mind a Snapdragon 835-tel, mind pedig az Exynos 8895-tel szerelt modell hozta azt, amit az ember egy minden paraméterében új mobiltól, ráadásul zászlóshajótól elvárt, hiszen a korábbi első iPhone 7 Plus 181 ezres rekordját valamint az Android házon belüli csúcstartójának a pontszámát, a OnePlus 3T 162 ezrét adta át a múltnak a maga 205 284-ével!

Összegezve tehát nem túl meglepő, hogy a Samsung Galaxy S8 így szerepelt, tulajdonképpen hozta a kötelezőt, főleg annak fényében, hogy egy darabig a koreai cég kapja csak a Qualcomm csúcslapkáját.

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

Porthos

1 éve, 4 hónapja és 8 napja

Hozza a kötelezőt.

válasz erre

TEchie

1 éve, 4 hónapja és 8 napja

Nem meglepő, mindenből a csúcs kerül bele.

válasz erre

technomancer

1 éve, 4 hónapja és 8 napja

Ez igen komoly rekorddöntés!

válasz erre

Kisfaludy82

1 éve, 4 hónapja és 8 napja

Valaki megleődik?

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink