Nem tudta biztonságosabbá tenni a Facebookot, távozott is a cégtől Alex Stamos

2018. augusztus 06.
1.1081
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Egy nagyon fontos vezetőjétől kellett búcsúznia a napokban a Facebooknak, Alex Stamos ugyanis bejelentette, hogy távozik Mark Zuckerberg közösségi platformjától, aminek az okát bár nem mondták ki, az elmúlt hónapok botrányai miatt azonban elég egyértelmű.

Stamos ugyanis hiába volt a Facebook biztonsági vezére, azonban 2015 óta képtelen volt megfelelően ellátni ezt a tisztséget, tehát gyakorlatilag belebukott a dologba, de az álhírekkel és az átverésre építő nyereményjátékokkal szemben sem tudott hatékonyan fellépni.

Ezzel rövid időn belül a harmadik magas rangú munkatársától kell búcsút intenie a Facebooknak, Alex Stamos ugyanis egyszerűen tehetetlen volt a közösségi oldal biztonsága kapcsán, így miután a napokban kiderült, hogy újabb rejtett politikai kampánnyal próbálták meg befolyásolni a közízlést, úgy határozott, hogy inkább nem csinálja ezt tovább.

Azt egyelőre nem tudni még, hogy Stamos maga mondott fel, vagy Zuckerberg rúgta ki, azonban a közösségi oldal számára ez bizony óriási törés lesz, hiszen aligha találnak olyan embert, aki a politikai botrányok után elvállalná ezt a pozíciót.
4 hozzászólás

DarkZer0

6 hónapja, 3 hete és 6 napja

Ki a fck dolgozna manapság az fb-nál?

válasz erre

Levi87

7 hónapja,

Nem csoda. Én sem maradnék olyan helyen ami ennyire **** dolgot csinál.

válasz erre

Direktor

7 hónapja,

Manapság nem divat megoldani a problémákat, úgy látom.

válasz erre

Kisfaludy82

7 hónapja,

Feladta. Gondolom cégen belül is sok a hülye, akikkel inkább nem küzdött tovább.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink