Nem megy az Amazon okos hangszórója, így megtolják egy egész zenei szolgáltatással!

2016. augusztus 29.
1.4361
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
A legtöbb gyártó, amelyik olyan terméket dob a piacra, ami nem túl kelendő, akkor bizonyára egy fityinget sem hajlandó már invesztálni bele: nem úgy az Amazon, akik a legfrissebb pletykák szerint az általuk készített Echo okos hangszóró felfuttatásának érdekében egy egész zenei szolgáltatást álmodnak meg.

A hír egyelőre még csak pletyka, de a belsős szivárogtatás alapján a cég egy külön platformot álmodott meg, aminek a legnagyobb előnye az átlagfelhasználók számára az, hogy lényegesen olcsóbb lesz, mint például a Spotifty, vagy más hasonló zenei szolgáltatások. Persze a történetben van egy kis csavar!

Az Amazon egyelőre még ismeretlen néven emlegetett zenei szolgáltatása ugyanis a hírek szerint csak abban az esetben lesz majd olcsóbb, mint a konkurensek, ha a cég által korábban gyártott, és nagyon rosszul fogyó Echo okos hangszóróval használjuk - noha a szolgáltatás természetesen számítógépekre és telefonokra is elérhető lesz.

Hogy mi is az az Echo okos hangszóró? Röviden és tömören az Amazon korábban forradalminak beállított terméke, amelyben egy speciális mesterséges intelligencia teljesít szolgálatot, amivel nem csak zenéket játszhatunk le parancsszóra, hanem kérdezhetünk is tőle dolgokat, így például az időjárást és így tovább.
4 hozzászólás

Kisfaludy82

4 éve, 1 hónapja és 2 napja

Na erre kíváncsi leszek. Ha jól megcsinálják, olcsón (márpedig miért ne tennék), akkor nagyot robbanthat.

válasz erre

CharlieFirpo

4 éve, 1 hónapja és 2 napja

VDemon írta:
És be fog nekik jönni! Biztos vagyok benne.
Azért buktak már bele pár dologba...

válasz erre

VDemon

4 éve, 1 hónapja és 2 napja

És be fog nekik jönni! Biztos vagyok benne.

válasz erre

Mordorer

4 éve, 1 hónapja és 2 napja

Ezek aztán tudják hogy kell megoldani a dolgokat!

válasz erre