Nem marad le a Kernel frissítésben az openSUSE

2017. április 28.
3.2591
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Douglas DeMaio az openSuse projekttől közölte hírt, hogy elérhetővé vált az eheti snapshot a folyamatosan és rendkívül gyorsan frissülő openSuse Tumbleweed-hez, amelyben a legnagyobb változás a Kernelt érintette.
 

Újabb hét telt el az openSuse Tumbleweed fejlesztésében, és a srácok akik a projekten dolgoznak, igazán odatették magukat, hiszen szinte minden komponensből a legújabb és a legfrissebb kerül a rendszerbe, sőt még a betűkészletet sem felejtették el, így a mostani ISO-ba integrálásra került a google-croscore-fonts és az adobe-sourcehansans-fonts is.

Természetesen nem csak ilyen egyszerűnek látszó dolgon, mint a betűkészlet munkálkodtak, hiszen a mostani rendszer már a legfrissebb Linux Kernelt, a 4.10.10-es csomagot tartalmazza. A Tumbleweed csapatától már megszokhattuk a gyorsaságot és a legújabb technológiák rendkívül gyors megjelenését, így inkább akkor csalódtunk volna, ha a héten nem rukkolnak elő a 4.10-es kernel legújabb patch-ének integrálásával.
2 hozzászólás

mrG

1 éve, 19 napja

Én is szerettem, már nem tudom miért váltottam. Egyik gépen meghagytam a Mageiat, nem nagyon frissítik, valószínű anyagi okok miatt; a másikon az Antergosts nézegetem, szerintem tök renben van. Ez is rolling mint a tumbleweed (csak ez arch alap), kernel: 4.10.11-1, Gnome 3.24.1.

válasz erre

VDemon

1 éve, 19 napja

openSuse, de rég használtam.

válasz erre

 

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink