Nem lesz több Google tablet, a cég zsákutcának találja

2019. június 21.
4.9431
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A Google vezetősége úgy döntött feladja a tablet vonalat, a cég szerint az ebbe vetett energia felesleges időpazarlás, a mobilok egyre sokrétűbb felhasználása, valamint a hajlítható kijelzők végleg elfeledtetik velünk ezeket az eszközöket.

Az utolsó tablet a Google gyárából még 2018-ban érkezett, a Pixel Slate támogatása pedig egészen 2024-ig tart, így aki szomorkodna emiatt, még pár évig biztosan hozzá tud majd jutni a keresőóriás logójával ellátott modellhez.

A döntés egyébként azért is számít komolynak a vállalattól, mert két fejlesztés alatt álló hardvert söpörnek így be egy raktár mélyére, ami így tehát elég mély kutatómunkát végezhettek a srácok, hogy végül erre az elhatározásra jutottak.

A jövő persze kérdéses a többi gyártó részéről, ellenben a régóta keringő bedől a tablet piac elméletet a Google erősíti meg, de mint tudjuk egy fecske nem csinál nyarat, kíváncsian várjuk mit lépnek erre a többiek.
3 hozzászólás

VDemon

5 éve, 3 hónapja és 5 napja

Na ez meglepett. meglepett smiley Pedig nem volt az olyan rossz vonal, csak a kutya nem ismerte és sehol nem árulták. röhögő smiley

válasz erre

betyár

5 éve, 3 hónapja és 5 napja

Egyszer majd csak jó lesz valamire az a fejlesztés.

válasz erre

techiii

5 éve, 3 hónapja és 5 napja

Ezen nem lepődöm meg.

válasz erre