Nem lesz olcsó az új Huawei mobil

2018. március 19.
5.0421
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Már csak picit több mint egy hét, de egyszerűen nem bírjuk kivárni az új Huawei mobilok bemutatásáig hátralévő időszakot szivárogtatás nélkül, így akadtunk rá egy Twitter bejegyzésre, amelyből kiderült, mennyi is lesz az annyi.

Volt egy sejtésünk, hogy idén már a Huawei is be fogja adni a derekát, és ha még nem is Apple-i magasságokba, de a Samsung árazásához közel lesz a P20, pontosabban a P20 Pro végára.

A posztot Roland Quandt tette ki, akit amúgy a MobileScout-tól ismerhetünk. A bejegyzés rövid de tömör lett, ahol azt olvashatjuk, hogy a P20 (4GB/128GB) 679 eurót, míg a P20 Pro (6GB/128GB) 899 eurót fog majd kóstálni.

Ez utóbbi dollárra átszámolva picit több mint 1100 dollár, amivel pedig az előzetes félelmeinket túlszárnyalva, már szinte megegyezik az iPhone X végárával. A Huawei tehát nem csak tudásban, de már árazásban is felnőtt a nagyokhoz, mostantól már csak a szimpátia dönti majd el, hogy a három gigász közül, melyik mellett tesszük le a voksunkat.


4 hozzászólás

CharlieFirpo

6 éve, 6 hónapja és 17 napja

Majd nem veszi a kutya se. HTC is így kezdte, most meg küzd az életben maradásért.

válasz erre

muki

6 éve, 6 hónapja és 17 napja

Elgurult a gyógyszer rendesen. röhögő smiley Miért venne bárki egy iPhone koppintást ugyanannyiért mint egy igazi iPhone X-et? röhögő smiley

válasz erre

Harder

6 éve, 6 hónapja és 17 napja

Brutálisan túlértékeli magát ez a cég baszki!

válasz erre

TEchie

6 éve, 6 hónapja és 17 napja

Ezek hülyék! röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley

válasz erre