Nem készít több saját mobilt a Blackberry

2016. szeptember 28.
1.8231
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Habár mindig is kilógott egy kicsit a sorból, a Blackberry ügyvezető igazgatója azonban nemrégiben megerősítette azt a pletykát, miszerint a gyártó befejezte a saját készülékek készítését, a kanadaiak ugyanis a jövőben már csak átcímkézett telefonokkal foglalkoznak majd.
 

John Chen szerint aggodalomra semmi ok, csak a hardveres fejlesztéseket fejezték be a cégen belül, a Blackberry szoftveres oldala továbbra is megmarad, de azok más cégek által gyártott, átcímkézett telefonokra kerülhetnek majd fel.

A cég ezzel egyetemben be is jelentette gyorsan, hogy a Blackberry DTEK60-as készülék lesz a következő ilyen telefon a sorban, ami tulajdonképpen nem más, mint az Alcatel Idol S 4 egy Blackberry szoftverrel karöltve.
5 hozzászólás

TEchie

5 éve, 4 hónapja és 22 napja

Elképesztő hogy tényleg feladták. Ez a Chen úgy tönkrevágta ezt az egyedülálló céget mint annak idején Ellop a Nokiát. Szégyen.

válasz erre

Fikarc

5 éve, 4 hónapja és 22 napja

Várható volt, de sokan reménykedtek még a csodában.

válasz erre

marco

5 éve, 4 hónapja és 22 napja

Rohadt szomorú vagyok emiatt. Az utolsókig kitartottam a márka mellett, a Passport volt az utolsó Blekim. Most is azt mondom, a BB10 a legjobb mobil os, nagyon gáz hogy ennek az egésznek így vége és nem maradt semmilyen versenyző a piacon.

RIP BB.

válasz erre

Porthos

5 éve, 4 hónapja és 22 napja

Ez ***** szomorú hír így estére.

válasz erre

rDAVE

5 éve, 4 hónapja és 22 napja

RIP Blackberry... Dobták az OS-t, dobták a hardvergyártást és most van Android, meg átcímkézett Idol4, ami drágábban, mint az Alcatel modellje. Valószínűleg olyan minőségben rakják rá a droidot, hogy sok más gyártó elszégyelli majd magát, de nagyon kevés telefon fog elmenni...

válasz erre