Nem kerülhetett fel az App Store-ra egy applikáció, programozója saját alkalmazásboltot nyitott

2019. október 08.
7.7141
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Elképesztő, hogy még senkinek nem jutott eszébe az, ami a mindössze 22 éves Riley Testutnak, aki a The Verge beszámolója szerint volt olyan szemtelen, hogy kicselezze az App Store-t, ahol soha nem valósíthatta volna meg az álmát.

Riley ugyanis egy olyan applikációt tervezett, mely lehetővé tette volna korabeli konzoljátékok futtatását okostelefonon, de mivel az Apple szigorú szabályrendszerei ezt nem engedélyezték neki, ezért két dolgot tehetett: feladja az álmait vagy kitalál valamit.

A fiatal programozót szerencsére nem olyan fából faragták, aki egyhamar feladja a dolgokat, ezáltal kitalálta, hogy saját alkalmazásboltot nyit annak érdekében, hogy megfelelő helyet biztosíthasson azoknak a biztonságos applikációknak, melyeket az Apple korábban nem engedett fel boltjába.

Az AltStore névre keresztelt alkalmazásboltot bárki feltelepítheti bármelyik iPhone-ra, hiszen a fejlesztés az Xcode keretrendszerrel történt - ami ugye a Mac és az iOS kapcsán alapkövetelmény -, ha pedig szívesen kipróbálnánk, IDE kattintva elérhetjük az appot, és a telepítéséhez szükséges instrukciókat egyaránt.
5 hozzászólás

Levi87

8 hónapja, 1 hete és 1 napja

Ez se sokáig fog működni szerintem.

válasz erre

Kisfaludy82

8 hónapja, 1 hete és 2 napja

Ez is egy megoldás.

válasz erre

Harder

8 hónapja, 1 hete és 2 napja

Na erre kíváncsi vagyok, meg is nézem.

válasz erre

Direktor

8 hónapja, 1 hete és 2 napja

Kíváncsi leszek, mikor basszák ki.

válasz erre

inkognito

8 hónapja, 1 hete és 2 napja

Na de ki tudja h biztonságos az? Ennek nincs sok értelme.

válasz erre