Nem kerülhet fel olyan alkalmazás az App Store-ra, melynek neve az árára is utal

2017. április 03.
3.8251
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Újabb tisztogatást végez az Apple az App Store keretein belül, így a VentureBeat információi szerint ezúttal szeretnék a boltba felkerülő alkalmazásokat már a nevük szerint is megszűrni, ha éppen nem illenek bele a cég új szabályozásába.

Ennek megfelelően az Apple a jövőben szeretné kitiltani alkalmazásboltjából az összes olyan programot, amelynek nevében vagy ikonjában, esetleg már az előzetesében megtalálható olyan kifejezés, ami az árára utal, ezáltal sem az ingyenességet, sem az ajándékot, sem az olcsóságot vagy más egyebet nem lehet majd ilyen formában hirdetni a kérdéses online boltban.

Az Apple szeretné, ha ezzel az intézkedéssel elkerülhetnék az árból és a névadásból fakadó gyakori félreértéseket, de még inkább azt akarják elérni, hogy csökkenjen az App Store keretein belül a spamszerű tartalmak mértéke.

Mint ismert, ez csak egy dolog a sok közül, amivel kapcsolatban az Apple hamarosan megszorításokat hajt végre az App Store keretein belül, lévén hamarosan törlik az összes olyan programot is, aminek nincs 64 bites verziója.
3 hozzászólás

Harder

3 éve, 5 hónapja és 5 napja

Ideje meglépni ezt is. Szépen tisztul mostanában az Appstore.

válasz erre

Levi87

3 éve, 5 hónapja és 6 napja

Végre!!! Eltűnik a sok FREE című ****.

válasz erre

Kisfaludy82

3 éve, 5 hónapja és 6 napja

Ez egy nagyon jó ötlet!

válasz erre