Nem kell új MacBook Pro az Apple Touch Bar kipróbálásához

2016. november 11.
3.0741
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
Az Apple idén jó néhány "innovatív" megoldást mutatott be a különféle újdonságaival, az ősz egyik legnagyobb újítása pedig egyértelműen az új MacBook Pro szériával debütáló OLED Touch Bar, mely állítólag kényelmesebb és gyorsabb használatot tesz lehetővé.

Sokan panaszkodtak arra, hogy nagyon drágák az újdonsággal szerelt gépek, nemrég azonban érkezett egy érdekes megoldás a problémára. Két fejlesztő ugyanis készített egy iPad-re optimalizált Touch Bar applikációt, amit a GutHub-ról le is tudtok tölteni.

Az iPad-ra telepíthető szoftvert akkor kell elindítani, miután csatlakoztattok a táblagépet az Apple számítógépünkhöz, a képernyőjén pedig meg fog jelenni a Touch Bar. A MacBook Pro-ba épített hivatalos változathoz hasonlóan itt is az éppen futó alkalmazáshoz igazodnak a funkciók, de természetesen nem olyan kényelmes a használata, mint a billentyűzet feletti hivatalos megoldásnak.

Nézd nagyban ezt a videót!
A megoldásuk egyébként táblagép nélkül is működik az Apple számítógépein, de értelemszerűen akkor le kell mondani az érintőképernyővel járó funkciókról.
2 hozzászólás

petrovicsz

3 éve, 10 hónapja és 6 napja

Hatalmas! Értelme nem sok de arra tényleg jó hogy kipróbálja az ember!

válasz erre

betyár

3 éve, 10 hónapja és 6 napja

menj már. Az az ész! Ezt nem fogja annyiban hagyni az apple az tuti.

válasz erre