Nem kell a Huawei-nek a Google: több mint 400 millió aktív felhasználóval büszkélkedhet a Huawei Mobile Services!

2020. március 27.
5.5191
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Egyenesen elképesztő számadatokat közölt a Huawei arról, hogy milyen jól megvannak ők a Google szolgáltatásai nélkül is, lévén kidolgoztak egy kiváló alternatívát a Google Mobile Services, avagy röviden GMS helyett saját készülékeikre.

Ez lett a Huawei Mobile Services, aminek részeként saját videós, zenei és applikációs szolgáltatásokat tudnak nyújtani felhasználóik számára, akik a jelek szerint nagyon kedvelik az új platformot, hiszen a több mint 170 országból és régióból elérhető szolgáltatásnak havi szinten már 400 milliónál is több aktív felhasználója van.

Nem kell a Huawei-nek a Google: több mint 400 millió aktív felhasználóval büszkélkedhet a Huawei Mobile Services! - 2. kép

Ezek a számok óriási pofont jelentenek Amerikának és a Google-nek, hiszen amennyiben igazak, akkor az USA kormányzata egy óriási pofont kevert csak le gusztustalan intézkedéseivel a keresőóriás számára. Természetesen a sikerért a Huawei is megdolgozott, hiszen több mint 1,3 millió fejlesztőt állítottak a háttérbe annak érdekében, hogy megfelelő minőségű tartalom álljon a felhasználók rendelkezésére.

Nem kell a Huawei-nek a Google: több mint 400 millió aktív felhasználóval büszkélkedhet a Huawei Mobile Services! - 3. kép

Sőt mi több, a nagy nevek is felsorakoztak a kínaiak mögé, elég csak kiemelni a sorból a Huawei Video applikációt, ahol nemzetközi tartalmak és prémium csatornák találhatók meg olyan nevektől, mint a Universal Pictures, a Sony Pictures Entertainment, a Paramount vagy a BBC Studios.
3 hozzászólás

Fikarc

2 hónapja, 2 napja

Megint jönnek a nagyképű, bátor szövegek, aztán majd megint jönnek a pofára esések...

válasz erre

Levi87

2 hónapja, 2 napja

Most ezt nem értem. Nyilván mindenki tud a HMS-ről (ezerszer lehoztátok már tavaly is), az új készülékeken meg csak az van, nyilván terjed. Amíg rá nem jönnek a vásárlók hogy átbaszták őket.

válasz erre

betyár

2 hónapja, 2 napja

Azért ez elég erős kijelentés tőlük, bár szép adatok.

válasz erre