Nem kapkodnak az emberek az iPhone 8-ért

2017. szeptember 20.
3.6921
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Ismét vészmadárkodott egy kicsikét Ming-Chi Kuo, a KGI Securities jól ismert és egyben megbízható elemzője, aki szerint sem az iPhone 8, sem az iPhone X után nem kapkodnak úgy az emberek, mint ahogyan azt sokan várták.
Advertisement

Az elemző szerint ugyanis elegendő csak megnézni az iPhone 8 előrendeléseit, hiszen jelenleg a kisebb modellre még mindig lehet előrendelést leadni a megjelenés napjára szóló átvétellel, de az iPhone 8 Plus esetében sem kell többet várniuk az embereknek a most leadott elővásárlások átvételével, mint a premiertől számított egy-két hét.

Az elemző szerint persze nem kizárt, hogy az Apple emelte meg a kezdőkészletet, de sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy inkább visszafogottabb az érdeklődés a telefon iránt, ami több dolognak a számlájára írható, de a leginkább szerinte annak, hogy az iPhone X-nel a cég saját magának állított riválist.

Ming-Chi Kuo ezzel természetesen az iPhone X-re gondolt, amit bár egyelőre még nem lehet előrendelni, de a spekuláns szerint a magas ár, a kései megjelenés és a Face ID körüli aggodalmak miatt a korábban prognosztizált 50 millió helyett jó, ha 40 milliót eladhat majd belőle az Apple. Idén - mert hogy jövőre az összeladást 80-ról 90 millióra emelte az elemző.
4 hozzászólás

Porthos

7 éve, 19 napja

Mindegy mennyiért adják. Mindegy mikorra kapják meg. Akkor is viszik az emberek. röhögő smiley

válasz erre

technomancer

7 éve, 19 napja

Nyilván csökkenteni kellett mert nem készül elég oled panel. mosolygó smiley Viszik majd mint a cukrot! röhögő smiley

válasz erre

petrovicsz

7 éve, 19 napja

A magas ár nyilván sokak számára egy visszahúzó erő lesz de amint a samsung is kijön az új telóval biztos megemelkednek az iphone eladások. Ez mindig így van.

válasz erre

muki

7 éve, 19 napja

Azért ebből nem kellene ilyen következtetéseket levonni. Vinni fogják azt. Lehet nem egyből.

válasz erre