Nem indul roham az 51-es körzet ellen, helyette fesztivált szerveznek a közelben

2019. augusztus 14.
2.7841
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Matty Roberts maga sem gondolta volna, hogy milyen globális őrületet indít el azzal a poénnak szánt Facebook eseménnyel, melyben az 51-es körzet lerohanására szólította fel az embereket szeptember 20-ra időzítve.
 

Az eseményhez azóta már több millió ember csatlakozott, és világszerte beszámoltak róla a médiumok, miközben már az amerikai hadsereg is figyelmeztette az embereket és a szervezőket is arra, hogy nem kellene ott keménykedniük, nehogy elsüljön néhány fegyver.

Miután az esemény elszabadult Matty kezéből, a The Washington Post beszámolója szerint emberünk most megpróbálja szépíteni a dolgot, így a The Hidden Sound producerével összefogva nekiláttak az Alienstock Festival megszervezésének, ami szeptember 19. és szeptember 22. között kerülne megrendezésre a Nevada államban megtalálható Rachel aprócska településén.

Sajnos a fesztivál tervezett programjáról még nincsenek hírek, de a kisváros lakói már most jelezték, hogy rossz helyszínt találtak az eseményhez, lévén a környéken nincs normális benzinkút, sőt bevásárlóközpont és térerő sem nagyon, az időjárás pedig elképesztően szélsőséges: napközben forróság, éjjel pedig fagypont körüli hőmérsékletek uralkodnak.
4 hozzászólás

Kisfaludy82

5 hónapja, 3 hete és 5 napja

Ez egy ügyes marketing húzás volt!

válasz erre

betyár

5 hónapja, 3 hete és 5 napja

Istenkém.

válasz erre

Mordorer

5 hónapja, 3 hete és 5 napja

De nagy!!!

válasz erre

inkognito

5 hónapja, 3 hete és 5 napja

Extrém fesztival lenne.

válasz erre