Nem hiszed el: a macskák után most a kutyák a legnépszerűbbek az interneten!

2017. január 25.
2.9821
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Igencsak uborkaszezon lehetett az elmúlt napokban a világon, hiszen a BBC egyik újságírójának volt ideje arra, hogy utánajárjon: mostanság vajon a cicák vagy a kutyák a népszerűbbek az interneten.

A lap munkatársa a válasz felkutatásához felcsapta a Redditet, ahol bár nem túl tudományos módszerrel ugyan, de azt tapasztalta, hogy a portál legnépszerűbb cuki képein mind kutyák szerepeltek, aminek hatására a BBC felkereste a Socialbakers nevű elemző céget, hogy alapos kutatásokat folytassanak a világhálón.

Nekik sikerült kideríteniük, hogy például a Facebookon a legnépszerűbb állatos profil már nem egy macskáé, hanem Boo kutyáé, aki több mint 17 millió követővel rendelkezik, miközben a Google keresési trendjei is ebben az irányba változtak, hiszen a cuki kutyák keresőszó a történelemben először megelőzte a vicces macskák kifejezést a leggyakoribb keresések között. Egyszóval tehát bocs kedves cicuskák, de az interneten most már a kutyák a menők!
2 hozzászólás

Porthos

7 éve, 9 hónapja és 15 napja

Kisfaludy82 írta:
Ezeket én sosem értettem hogy lehet egy macskának vagy kutyának profilja? röhögő smiley
Gondolom nem úgy érted, hogy hozta létre a kutya... röhögő smiley Komolyra fordítva: én úgy tudtam hogy csak embereknek lehet profilja és az is csak 13 év felett, tehát nekem is érdekes az ilyen.

válasz erre

Kisfaludy82

7 éve, 9 hónapja és 15 napja

Ezeket én sosem értettem hogy lehet egy macskának vagy kutyának profilja? röhögő smiley

válasz erre