Nem értik a rendezők, mi a baja a közönségnek James Dean feltámasztásával

2019. november 09.
5.4461
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Sokakat felháborított a tény, hogy egy egész estés film kedvéért feltámasztják a tragikusan fiatalon elhunyt, ugyanakkor óriási tehetségnek számító színészlegendát, James Deant, a film rendezői azonban nem igazán értik, mi a közönség baja.

Anton Ernst a The Hollywood Reporternek mondta el, hogy nem nagyon értik, mi a problémája az embereknek a döntéssel, hiszen sosem egy bazári trükknek szánták James Dean feltámasztását, amivel a marketinget akarják feljebb tornászni, és hozzátette, hogy mindent megtesznek, hogy az örökségét méltóan kezeljék.

Sőt mi több, James Dean családja is úgy tekint a Finding Jackre, mint az ő negyedik filmje, a rendezők pedig mindent el akarnak követni ezért, hogy ne okozzanak senkinek sem csalódást. Nyilván a végeredmény lesz az, ami majd eldönti, mennyire is sikerült jól a "feltámasztás", de addig is egészen biztosan sokan tiltakozni fognak még a döntés ellen.
feltámasztják a tragikusan fiatalon elhunyt, ugyanakkor óriási tehetségnek számító színészlegendát, James Deant, a film rendezői azonban nem igazán értik, mi a közönség baja.'>
4 hozzászólás

Porthos

4 éve, 9 hónapja és 24 napja

Lehet nem lesz ebből semmi.

válasz erre

Fikarc

4 éve, 9 hónapja és 24 napja

Gondolom az hogy: minek?

válasz erre

techiii

4 éve, 9 hónapja és 24 napja

Elég hülye akkor a rendező.

válasz erre

betyár

4 éve, 9 hónapja és 24 napja

Nem kellene halottakat feltámasztani filmekben sem.

válasz erre