Nem egy, nem kettő, hanem legalább tízféle iPhone 8-at tesztel az Apple

2016. november 30.
4.3271
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Egyre több izgalmas hír érkezik a jövőre jubileumot ünneplő iPhone 8-ról, amelyre a legfrissebb tech hírek szerint annyira rástresszelt az Apple, hogy nem egy, nem kettő, hanem legalább tíz különféle prototípust tesztel a háttérben.

A hírt a Wall Street Journal hozta nyilvánosságra, amelyből kiderült még továbbá, hogy Almáék valóban tesztelnek egy hajlított OLED kijelzős iPhone-t is, amelynek megalkotására többek között az LG-t, a Foxconn-t, a Japan Display-t és meglepő módon a Samsungot is felkérték, méghozzá olyan címszavakkal, hogy készítsenek nekik egy olyan megjelenítőt, amely jobb a jelenleg ismert Samsung modellekénél.

Utóbbi kapcsán az igazán érdekes az, hogy a jelenlegi csúcsmodell a Samsung kijelzők tekintetében a Galaxy S7 Edge Quad HD kijelzője 1440x2560 pixeles felbontással, és ha ezt valóban meg akarja ugrani az Apple, akkor arra érdemes lehet odafigyelnünk.

A Wall Street Journal cikke kitér arra is, hogy ha az Apple valóban OLED kijelzőre vált, az még jobban megdobhatja az iPhone amúgy is magas árcéduláját, noha állítólagosan ez a megoldás a tíz tesztelt prototípus közül csak egyetlen egyben kapna helyet - vélhetően a prémium modellnél.
4 hozzászólás

TEchie

2 éve, 9 hónapja és 6 napja

A végére úgyis egy marad. Remélhetőleg a legjobb.

válasz erre

Ronalddo

2 éve, 9 hónapja és 6 napja

De bakker... Megint csak követni fogják a piacot...

válasz erre

Eltohn

2 éve, 9 hónapja és 6 napja

Nem kispályáznak!

válasz erre

Kisfaludy82

2 éve, 9 hónapja és 6 napja

Nagyon oda kell tenni magukat!

válasz erre