Nem egy féltégla, mégis jól állja a tüzet és a pengét is a Nokia 6

2017. március 17.
5.7011
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Az egykori Nokia 3310-esek túlzás nélkül azzal váltak híressé, hogy elpusztíthatatlanok voltak, ezáltal ledobtuk - vagy direkt a falhoz vágtuk - őket, szanaszét hullott az akkumulátoruk, de csak össze kellett rakni a készüléket, és minden működött tovább.

Ha ennyire nem is lett strapabíró a gyártó legújabb okostelefonja, ellenben a JerryRigEverything csapata feltöltötte a világhálóra az egyik első strapa-tesztet a Nokia 6-ról, aminek jóvoltából kiderült, hogy a telefon bizony nagyon jól bírja a megpróbáltatásokat.

A stresszteszteken ugyanis a Nokia 6-ot szinte alig lehetett megkarcolni a kijelzőn, ezáltal hiába mentek neki szikével, tönkretenni semmit sem sikerült, ezáltal sem a hátlapi kamerát, sem az előlapi ujjlenyomat-olvasót, de a hátlapon és az oldalfalon is maximum csak a festés pattogzott le.

Sőt mi több, a Nokia 6 nagyszerűen ellenállt a nyílt lángnak, hovatovább annak is, amikor megpróbálták teljes erőből kettétörni a készüléket, ami arra utal, hogy a telefont meglepően jól összerakta a gyártó.

Nézd nagyban ezt a videót!



3 hozzászólás

TEchie

7 éve, 9 hónapja és 4 napja

Egész korrektre összepakolták.

válasz erre

rDAVE

7 éve, 9 hónapja és 4 napja

Xiaomi-m is simán bír ennyit.

válasz erre

inkognito

7 éve, 9 hónapja és 4 napja

Kb már minden telefon jól bírja ezeket.

válasz erre